2015 – Jacht op de gebroeders Boerma

Jacht op de gebroeders Boerma

Het draait allemaal om de 2 vrijgezelle , niet onbemiddelde gebroeders Boerma , Harm en Geert geheten. Ze worden een dagje ouder en zitten verlegen om een vrouw voor het huishoudelijke werk op de boerderij. Geert schakelt de thuiszorg in en krijgt juffrouw van Dalen op bezoek . In plaats van een jonge huishoudster komt er een wel zeer brutale doortastende haaibaai , Riek geheten. Dit zeer tegen de zin in van Lammegie, de bemoeizuchtige buurvrouw, die een oogje op Geert heeft.

Als de sluwe bakker Jan in de gaten krijgt wat er speelt op de boerderij schuift hij zijn charmante seyy vriendin Marleen naar voren om een graantje mee te pikken. Lammegie werpt vervolgens haar onnozele nichtje Mina in de strijd en de stadse juffrouw van Dalen gaat mee in de waan en laat zich ook niet meer onbetuigd. Als dan de belegen vrijgezelle postbode Loeks de hoogte krijgt, weten de wanhopige Harm en Geert, die nog nooit wat met een vrouw hebben gehad , niet meer waar ze het moeten zoeken.

Vier vastbesloten en verbeten vrouwen gaan  hongerig  op jacht naar de niet onbemiddelde gebroeders Boerma ….  op jacht naar de prooi is niks te gek en alles geoorloofd!

Er ontwikkelt zich een kolderieke klucht zonder weerga. Keert de rust terug op de boerderij of is hun oude leventje voorgoed voorbij ?

U kunt het allemaal zien in deze geweldige klucht van H. de Vries in 2 bedrijvenjacht geheten; Jacht op de gebroeders Boerma.

Rolverdeling

Marijke Hovestad

Riek Tabak

Leonie Peters

Marleen de Jong

Marietje Noordkamp

Lammegie

Wendy Bijenhof

Mina

Tiny Zwepink

Juffrouw van Dalen

Jan Peters

Geert Boerma

John Slag

Bakker Jan

Gerard Beuvink

Harm Boerma + regie

Sieb Meijer

Postbode Loeks

Grady Benschop

Soufleusse

Hans Notkamp

Geluid

Jan Geisink

TD

De voorstellingen vinden plaats op de volgende data:

Vrijdag 23 Oktober

Vrijdag 30 Oktober + Zaterdag 31 Oktober

Vrijdag 6 November + Zaterdag 7 November

Reserveer nu, want VOL is VOL!

Reserveren is mogelijk via de pagina Kaartverkoop op deze website, via onze Facebook-pagina of door te bellen naar 053-5381489 of 053-5360769.

DSC_1416